mandag 15. desember 2008

Juleforberedelser

Vi har bakt julekake. Mange!

Ristoppene er i boks!

Vi har hatt en aktiv førjulstid i huset. Jeg synes det er veldig gøy å lage ting selv til jul og unga synes det er minst like artig som meg. Søndag trillet vi ut marsipan som vi hadde laget dagen før. Noe med rosa farge og noe med cognacsmak og noen med sjoklade og nøtter. Namnam.

Vi har også laget sjokoladetrøffel med cognacsmak, pepperkaker og pepperkakehus,sokkerstjerner og bringebærhjerter og litt til... :-)

Lørdagmorgen lagde vi også lussekatter, selvsagt. Senere på dagen var frøkna med i Luciafeiring sammen med barnehagen og på kvelden var hu Lucia på Luciakonserten til koret som jeg er med i.

Lørdag brygget vi også tomtebrygg som vi tappet på flaske i går.

Torsdag stekte jeg kjøttkaker og kjøttpudding. I kjøttpuddingen hadde jeg purre og gul, orange og rød paprika. Kjøttpuddingen er veldig god på lefse og med litt sennep på.


1 kommentar:

Liv Elin sa...

Oi så masse fint du lager, syr og ordner med !! Jeg er mektig imponert over de nydelige plaggene og kjolene du syr! kjempeflink er du virkelig ! :)

Jeg pusler selv litt med sying en gang iblant - men det kan laangt ifra måle seg med dette.
har /hadde?)planer om å prøve å sy julekjoler til jentene til jul , men får se om jeg kommer igang , og om jeg rekker det før jula er her!

Tusen takk for koselig komentar i bloggen min !:)