fredag 14. november 2008

Kammerset/kontoret er under oppussing

Nå pusser vi opp kammerset, dvs vi har drevet på i vel 3 uker og nå er det snart ferdig. Før var det panelvegger og strietapet. Nå har veggene blitt lyse og fondveggen har fått ny tapet. Jeg har revet alle gamle lister som var i fønkisstil og erstattet med profilerte lister sterkt inspirert av min onkels gamle hovedbygning.

Topplistene over dører og vinduer har jeg fundert på i laaang tid før jeg nå endelig har fått de ferdig og på plass. Og jeg synes det blir veldig bra. Jeg spikret opp de første i går så jeg har ikke fått vist dem frem til så mange enda, men i helga blir det fullt kjør med familibursdag på lørdag og barneselskap på søndag så da får jeg vel kanskje noen tilbakemeldinger.


Den gamle grønne benken har min mann arvet og den hentet vi på Vestlandet tidlig i høst.
Benken har blitt malt i samme farge som veggene og den skal fungere som tv-benk og oppbevaring av litt leker og annet rart vi har på kammerset.
Før-bilder av benken og kammerset.7 kommentarer:

Lisemoren sa...

Dette ble veldig fint. Har ikke vært på sidene dine før, men her kommer jeg igjen. Har aldri før sett en så nydelig dåpskjole som den du sydde. Heldig er de som kjenner deg.

Kaffekos sa...

Takker for koselig kommentar hos meg. Synes også det er kjekt å gi ting som vi lager.
Bloggen din er virkelig koselig. Bildene fra bryllupet ditt var helt fantanstiske:) Kan godt forstå du liker Leonberger, har ei venninne som har hatt 2 og som ønsker seg en ny en. De er bare herlige.
Kommer innom her igjen. Ha en fin kveld.

ST sa...

ååå hvor har du fått tak i de flotte gardinene?

kjempeflott blogg

Fruen i Det Hvite Hus sa...

Susanne T: Stoffet til liftgardinene har jeg kjøpt hos Åhlens.

Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger, veldig koselig! :-)

En hvit drøm sa...

Så flott kammerset ble:)
Lurer veldig på om den gamle tapeten var en slik med tråder? Måtte dere da fjerne den helt før dere tapetserte over? Blir veldig glad for svar;-))))

Fruen i Det Hvite Hus sa...

En hvit drøm- Ja det var tapet med tråder utenpå og papirbakside. Det var meget tidkrevende å fjerne den gamle tapeten. Vi brukte sprayflaske med vann og skrape til å fjerne tapeten og pussepapair til slutt.

En hvit drøm sa...

Tusen takk for svaret:-)
Det var det jeg fryktet, men det er jo bare å sette i gang... Det blir jo veldig fint når det blir ferdig da:)