mandag 12. mai 2008

HagenStoresøster på 4 og et halvt år storkoser seg ute i sommervarmen.Kirsebærtrærne begynte å blomstre lørdag og i dag er de helt hvite av blomster.

4 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Velkommen til blogg verden:=) Koselig å overta barndomshjem.Så fine blomster du har og en får ikke glemme den skjønne lille blomster piken. Ha en fin kveld:=)

Laila sa...

Så fin hage du har. Det kirsebærtreet var jo bare fantastisk flott!

Hvilke bunader er det du syr, da?
Jeg har bare sydd barnebunader, men kunne gjerne tenke meg å lære å sy voksenbunader. Det er nemlig kommet en ny rekonsturert bunad i Rogaland, og den kunne jeg tenkt meg. Men den er helt håndsydd, ikke et eneste sting syes på symaskin, så den er både tidkrevende å sy selv, og blir sikkert enormt dyr å få sydd. nei, nå tar jeg helt av her, men det hjertet er fyllt av, renner munnen (eller tastene) over med...

Ha en flott 17.mai, Frue.

Fruen i Det Hvite Hus sa...

Rekonstruerte bunader står mitt hjerte veldig nært. Jo eldre jo bedre. Har sydd mye mange av bunadene fra Gudbrandsdalen både til dame og herre, Øst-Telemark, Vest-Oppland, Sogn, Nordfjord, Hardanger, Hallingdal, Valdres...
Er mer enn 20 år siden jeg sydde min første bunad så det har blitt mange.
Men det er utvilsomt de håndsydde buandene som fenger meg mest. Skal snart i gang å sy bunad fra Øvre Valdres til min bror og det gleder jeg meg veldig til. Dette er en rekonstruert drakt og håndsys.
Håper du tar sats og begynner å sy en rekonstruert bunad. Håndsøm er gøy og kan tas med over alt.
Ha en fin 17. mai.

Anita sa...

Så koslig blogg du har. Er imponert over alle som syr bunader, og noe jeg hadde ønsket jeg hadde ferdighet til selv.
Mommo var syerske,men jeg tror ikke jeg fikk "bunadsgenet" med meg.
Lykke til med bloggingen.
Hilsen amo